OVER ONS / ABOUT US

Meer over BOX

In 1998 begon zaakvoerder Luc Sachteleben aan het avontuur van ondernemer. Na verschillende functies in ICT en op dat moment meer dan 10 jaar ervaring met computers en netwerken, bood BOX zijn ICT-services aan bij KMO's en zelfstandige ondernemers.

In het begin omvatte dat allerlei ICT-oplossingen, maar al snel werd de nadruk gelegd op het ontwerpen en programmeren van websites. Luc Sachteleben, van opleiding programmeur, was al in 1993 actief met het internet bezig. Een automatisch gevolg was het aanbieden van web hosting en domeinnamen.

De naam veranderde van BOX naar BOX Internet Services, en in 2004 werd de onderneming een BVBA. Later werd de web hosting overgelaten en kwam de focus opnieuw op web development. 


Door de brede ervaring kan BOX u helpen met websites tot volledige online applicaties. Neem vandaag nog contact op om te bekijken of wij uw online ideeën kunnen realiseren.

Ons team

Full stack developer, multipotentialist.
Als tiener al gepassioneerd door programmeren, en nog steeds geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen en technieken.


Ilse begeleidt onze klanten in de optiekbranch. Ze heeft zelf jarenlange ervaring in de optiek en weet de oplossingen van BOX exact aan te sluiten op de wensen en noden van de klant.


Contact

 Klik hier voor onze adresgegevens

Neem vrijblijvend contact op

T

Full Stack Web Developer

Onze meest gebruikte technologieën (maar niet gelimiteerd tot...)

Adres

Contact

Snel naar...

Web Design Web Development Consulting Media Waarom voor BOX kiezen? Contactformulier

© Copyright 1998-2024 BOX - All Rights Reserved
Wettelijke informatie
Disclaimer - Privacy Policy - Cookie Policy